Huissponsor
Technische Universiteit Delft

De TU Delft is de huissponsor van FC Tutor. FC Tutor is een van de 40 sportverenigingen die zijn aangesloten bij de Unit Sport & Cultuur van de TU Delft. Het doel van de Unit Sport & Cultuur is meerwaarde te creëren voor de universiteit als geheel door bij te dragen aan de persoonlijke ontwikkeling van de studenten, de kwaliteit van de campus en de maatschappelijke betrokkenheid van de TU Delft. Samen met zo’n 50 studentenorganisaties, honderden docenten en trainers, en vele anderen binnen en buiten de universiteit onderhoudt S&C een gevarieerd en dynamisch programma waaraan jaarlijks zo’n 9.000 studenten en medewerkers deelnemen.

FC Tutor maakt gebruik van de voorzieningen van de TU Delft. Zo worden in beide sporthallen van de Unit Sport de trainingen en de wedstrijden afgewerkt. Daarnaast wordt er na de trainingen en wedstrijden regelmatig een drankje gedronken in het sportcafé van de Unit Sport.

FC Tutor wordt ondersteund door het personeel van de Unit Sport van de TU Delft. Zo heeft Tutor een sportcoördinator, in de persoon van Peter Boerefijn, toegewezen gekregen. Peter denkt mee bij de bepaling van het beleid en is voor Tutor de contactpersoon van de TU Delft. Daarnaast bieden de PML’ers (Dirk, Jan en Ton) van de Unit Sport altijd een helpende hand om de logistiek op trainings- en wedstrijddagen zo goed mogelijk te laten verlopen.

De Unit Sport van de TU Delft maakt het voor Tutor mogelijk om gebruik te maken van de diensten van een gediplomeerde trainer. Onze hoofdtrainer staat onder contract bij de TU Delft en onze sportkaarttrainers ontvangen een sport- en fitnesskaart en een basiscursus voor het trainerschap van de TU Delft.

FC Tutor biedt de studenten een goede vorm van ontspanning en lichaamsbeweging. Ook vergroot FC Tutor de naamsbekendheid van (de studenten van) de TU Delft. De samenwerking tussen Tutor en de Unit Sport bestaat al jaren en functioneert goed.