Eisen

• 1 Dien vóórdat je een registratie start een interesseverzoek in. De secretaris zal contact met je opnemen. Wacht op de persoonlijke bevestiging voordat je verdere stappen onderneemt.

• 2 Lid worden is alleen mogelijk voor studenten, PhD’ers en werknemers van de TU Delft. Wanneer je lid wordt, kun je uiteindelijk als alumnus lid blijven.

• 3 Een Sportabonnement bij de TU Delft is vereist. Met deze kaart kun je ook andere sporten op het sportcentrum beoefenen.

• Sportabbonement SC

Het sportabonnement van het SportCentrum kan hier worden gevonden. Voor FC Tutor (en andere sportverenigingen) is het vereist het “sportabonnement vereniging” van €110 te kopen. Studenten en PHD’s kunnen dit abonnement online bestellen. Medewerkers en anderen wordt aangeraden om bij het sportcentrum langs te gaan.

Er zijn twee vormen van lidmaatschap: wedstrijdlid en trainingslid.

Trainingslid
    Als trainingslid kun je deelnemen aan de recreatieve trainingen van FC Tutor. Daarnaast ben je welkom bij de borrels, toernooien, de ALV en de activiteiten van FC Tutor. Je zult als trainingslid niet ingedeeld worden bij een team. De recreatieve training wordt verzorgd door onze sportkaarttrainers.

De contributie voor trainingsleden bij FC Tutor bedraagt 15 € voor een jaar.
    Zie onderaan de trainings-pagina het overzicht van het trainingsschema.

Wedstrijdlid
    Als wedstrijdlid kun je deelnemen aan de trainingen en de wedstrijden in de KNVB-competities en de interne competitie aan het einde van het seizoen. Daarnaast ben je welkom bij borrels, toernooien, de ALV en de activiteiten van FC Tutor.
    Je speelt wekelijks een officiële wedstrijd. De thuiswedstrijden vinden op vrijdagavond in hal 1 van het SportCentrum plaats. De uitwedstrijden vinden meestal op maandag of woensdag plaats, met aanvangstijden van 19:00u tot 22:00u.
    De contributie voor wedstrijdleden bij FC Tutor bedraagt €70 voor een jaar en €40 voor een half jaar. Een half jaar loopt van augustus tot en met januari of van januari tot en met juni.
    Voor wedstrijdleden is de aanschaf van een tenue voor €45 noodzakelijk.

Heren
    Bij FC Tutor bieden wij mogelijkheden om te spelen op een niveau dat perfect bij jou past. De tien tutor teams zijn verdeeld over verschillende klassen. Van de vijfde klasse tot en met de topklasse.

Dames
    Momenteel hebben we een compleet damesteam in de hoofdklasse en een team in de eerste klasse. De twee teams trainen samen één keer per week.

Trainings sesssies
    Zie onderaan de trainings-pagina het overzicht van het trainingsschema.

Wat moet ik doen om lid te worden?

Als je zeker weet dat je lid wil worden, vul dan het interesseformulier in! De secretaris neemt dan contact met je op.
    Voor vragen, neem contact op met de secretaris.

Huishoudelijk reglement

Om het huishoudelijk reglement van Tutor te bekijken klik op onderstaande link: Huishoudelijk Reglement FC Tutor mei 2014