Over FC Tutor
De Vereniging
FC Tutor is met zo’n 110 leden dé studentenzaalvoetbalvereniging van Delft. De vereniging is opgericht in 1995 als afsplitsing van veldvoetbalvereniging Taurus. Bij deze vereniging spelen zowel studenten als alumni van de TU Delft. Bij FC Tutor kun je op alle niveaus uit de voeten. Zo komt het eerste team uit in de Topklasse, het op twee na hoogste niveau van Nederland. Ook is er de mogelijkheid om recreatief te zaalvoetballen. Dit kan in competitieverband of als trainingslid. FC Tutor heeft in het seizoen 2015-2016 tien herenteams en één damesteam. De selectie wordt getraind door Nuno Pereira, die op hoog niveau zaalvoetbal heeft gespeeld en getraind in Portugal. De thuisbasis van Tutor is de Unit Sport van de TU Delft (Mekelweg 8, Delft). Hier wordt op maandag-, dinsdag- en woensdagavond getraind. De thuiswedstrijden worden op vrijdagavond afgewerkt. Na de thuiswedstrijden wordt er vaak nog een drankje gedronken in de kantine van het Unit Sport of in het centrum van Delft. De uitwedstrijden worden voornamelijk op maandag en woensdag gespeeld. Naast het zaalvoetbal organiseert FC Tutor ook nog enkele andere activiteiten, zoals een ledenweekend, deelname aan de Batavierenrace, bezoek aan wedstrijden van het Nederlands team en enkele borrels.

Geïnteresseerd?
Wil je graag een beter beeld krijgen van de club, wedstrijden en trainingen bezoek dan de pagina OWEE PROGRAMMA.
Mocht je overwegen te gaan zaalvoetballen, bezoek dan de pagina TUTOR LIDMAATSCHAP