Samenwerken?
De vereniging

FC Tutor is met zo’n 110 leden een van de grotere en actievere studentensportverenigingen in Delft. De leden spelen één keer per week een wedstrijd voor de KNVB-competitie. Meerdere malen per jaar wordt er deelgenomen aan (inter)nationale toernooien. Ook wordt er fanatiek getraind op het studentensportcentrum van de TU Delft, in totaal zo’n 7 uur per week. Naast het sportieve gedeelte is er ook ruimte voor gezelligheid. Tutor organiseert activiteiten: borrels, ledenweekend, Batavierenrace, lustrum en bezoek aan zaal- en veldvoetbalwedstrijden.

Het bereik van de vereniging

De leden van Tutor zijn allen student, alumnus, PhD’er of medewerker van de hogere onderwijsinstellingen in Delft (TU, HHS en InHolland). Zij kunnen voor uw bedrijf een zeer interessante doelgroep (klanten of werknemers) vormen. U kunt onze leden, alsmede andere studenten uit Delft, fans en tegenstanders, bereiken door een samenwerking met ons aan te gaan.

Mogelijkheden

Er zijn verschillende vormen van samenwerking, te weten:

• Uw bedrijf als hoofdsponsor
    Bij deze optie weet u zeker dat u uw naamsbekendheid sterk vergroot. U kunt van alle sponsormogelijkheden bij Tutor gebruikmaken. Graag gaan we met u in gesprek over de invulling van de samenwerking.

• Advertentie op de website
    U kunt er ook voor kiezen alleen een advertentie op de website te plaatsen. De website wordt intensief gebruikt, omdat alle informatie voor de leden (en supporters en tegenstanders) hierop te vinden is. Daarnaast maakt het plaatsen van advertenties uw bedrijf beter vindbaar bij grote zoekmachines, hetgeen in deze tijd van groot belang is.

• Reclamebord in de trainings- en thuisspeelhal
    In hal 1 van het studentensportcentrum van de TU Delft werkt Tutor haar trainingen en thuiswedstrijden af. Ook wordt deze zaal voor andere binnensporten gebruikt, zoals basketbal, badminton, frisbee, tafeltennis en floorball. De zaal wordt zelfs gebruikt om tentamens in af te nemen voor opleidingen van de TU Delft. Wanneer u in de zaal een bord plaatst, bereikt u een groot publiek.

• Sponsoring op maat
    Wij zijn ook bereid om met u in gesprek te gaan over sponsoring. Wij kunnen een pakket samenstellen. Dit kan zowel financieel als in natura zijn.

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd, neemt u dan contact op met het bestuur